вторник, 3 март 2009 г.


bir bardak mısır unu yarım bardak ılık süt 1 kaşık soda (1p.bakplver) bol kavrulmuş soğan 1 kaşık tuz çok koyu değil çünkü pişince sertleşiyo çok da sıvık değil çünkü sararken zor oluyor.labada yaprağı kullandım ben pazı yaprağı da hoş oluyor. muska gibi sardım mısır unlu olanları çünkü yapraklar dar uzun şeritler gibiydi. geri kalanı da pirinçle. üzerine yağlı su yaptım az tuz serptim kısık ateşte pişirdim. pişince de üstüne tereyağ erittim. yoğrtlanefis hele de mısır unuyla olanlar. ama bunu herkes sevemez. bunu ancak dyamandovolular bilir. ama yeni tadlara açık olanlar denemek isterse denesin.

bayat ekmekten pizza

burda da tepsiye iyice bastirdim. uzerini de normal pizza gibi susledim haydeee firina



ekmekleri 2 yumurta 2 bardak sut biraz kabartma tozu yarim cay barda siviyag azicik da tuz harcinda iyice harmanladim





misafirler geldikce yenileri denemeye calisiyorum. bu da hazirrulo pastadan pudinkli kumbet pasta. icinde muzlu pudink ve kirik eti cicibebe buskuvileri vartabi ki muz parcaciklari da. derin bi salata kasesine dilinmemis rulo pastami siraladim icini de sogumus pudingle doldurdum. azicik puding azicik eticicibebe azicik puding azicik eticicibebe ustune de rulo pasta dilimleri. bir iki saat dolapta beklettikten sonra ters cevirip bu gordugunuz pasta oluyor.






3 beyazdan uzak dur dedikce bize biz daha cok yapiyoruz onlari. al iste bu da sosisli peynirli kifla