понеделник, 14 декември 2009 г.
havuçlu toplar
1kg havuç
1 su barda şeker
4 kaşık su
1 su barda çekilmiş ceviz
2 paket petibör bisküvi
1 pak vanilya
100gr tereyağ
1 öorba kaşığı tarçın
hindistan cevizi tozu
havuçlar rendenin ince kısmından rendelenir 1 bardak şeker ve suyla ara sıra karıştırılarak ocakta pişirilir. havuçlar yumuşayana kadar ve şeker eriyene kadar.
bisküviler rondodan geçirilir (fazla un hale gelmeden brak). cevizler de rondodan geçirilir. bütün malzemeler karıştırılır
o hamurdan cevz büyüklüğünde veya daha küçük toplar yapılır ve hindistan cevizi tozunda yuvarlanır. dolapta bekletilir azıcık sertleşsin. sonra da afiyet olsuuun
Абонамент за:
Публикации (Atom)