bunlar da sonradan eklediğim için en üste çıktılar. tencere kekinden yaş pasta karlı dağlar:)
hiç olacak iş değil ama denedim gördüm. ve fırında yaptığım keklerin bukadar kabardığını görmemiştim diyebilirim.fırınım olmadığı için bu tarifi uygulama cesareti buldum. iyi ki de bulmuşum. az miktarda kek yapmak isteyenler için çok uygun. (точно като за моето семейство)
malzemeler
1yumurta
1,5 çay bardağı şeker
1 çay bardağı süt
2 çay bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 pak kabartma tozu
1 pak vanilya
yumurta ve şeker iyice çırpılır sonra da elenmiş unu ilave ediyorum yavaş yavaş. tüm malzemeleri güzelce karıştırdıktan sonra yağlanmış kahve bardaklarına dökülür ben burda krem karamel kapları kullandım.bardaklar tencereye yerleştirildikten sonra tencereye bardakların dışına yarısına gelecek şekilde ılık su doldurulur. kapağına bir havlu sarılıp kapatılır. kaynayana kadar yüksek ateşte tutulur. kaynadıktan sonra ateş en aza kısılır ve 20 dakika öyle pişer. kapağını hiç açmıyoruz bütün işlem boyunca
20 dakikadan sonra altını kapatıp 15 dakika daha bekliyoruz ondan sonra kapağını açabiliriz. sonuç bu ..................
denemekte yarar var
вторник, 10 ноември 2009 г.
Абонамент за:
Публикации (Atom)