вторник, 20 октомври 2009 г.

fırınlanmış kırmızı biber (kambi) turşusu

herbir biberin içine
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı da sirke

bu şekilde fırına gönderiyorum ve çok fazla kalmadan yani pişmesini beklemeden azıcık rengi değişsin ve çıkartıyorum


fırından çıkmış biberler

çıkar çıkmaz sıcak sıcak kavanoza doldurdum parmaklarımı hiçe sayarak tabi. sıkıca kapatıp sıcak kalması için örttüm.kavanozun dibine 3 5 tane kara biber 2 veya 3 diş sarmısak ve dafiov list varsa koyulur bende şimdikinde sadece sarmısak vardı malesef.



birazını da dilim dilim kesip bol yağda kızarttım ve poşetleyip frizere attım kullanabilirim umuduyla. hiç denememiştim! görecez

Няма коментари:

Публикуване на коментар