вторник, 29 април 2008 г.

vaaaay üzülecek haber şuraya bakın

yahu birinciliği kaptırmışık yazık ......
ev almak isteyenler için mülk sahibi olmak isteyenler için gerçekten vahim durum
Останахме втори в света по поскъпване на жилищата за цялата 2007

България е на второ място в света по поскъпване на жилищните имоти за цялата 2007 г., сочат окончателните данни на Global Property Guide (GPG), според които годишният ръст на цените у нас е 34,6%.
Към третото тримесечие на миналата година страната ни беше начело по повишаване на цените на жилищата на годишна база. Като ръст за цялата година обаче тя е изместена от първото място от китайския град-провинция Шанхай, където е отчетено повишение от 35,4%.
Ваканционният бум в България свърши, но цените в София още вървят нагоре стабилно, посочват анализаторите в коментара си за страната.
На трето място се нарежда Словакия (32,5%), следвана от Сингапур (31,1%) и Хонконг (24,95%).



oooof ooof bizde havanın ısınmasını bekliyoz nerdeeee
hayırdır inşallah rahmet berekettir


Очаква се захлаждане на времето след 1 май

Очаква се захлаждане на времето след 1 май, съобщиха за Агенция “Фокус” от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. Очаква се към 1 май да има стабилизиране на атмосферните условия. Ще преобладава слънчево време, температурите ще са високи – от 25° до 27° градуса. В дните след това се очаква захлаждане на времето. Ще се образува облачност, очакват се валежи от дъжд, гръмотевици, дори и градушки. Възможно е по-високите части на планините да превалява сняг. Температурите ще се понижат, като стойностите им достигнат около 15° - 20° градуса.През последното денонощие е имало валежи от сняг на височини над 1400 метра. Снежната покривка се топи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар